Skopové kotlety s medem
25 min.
Ingredience
- 800gramůSkopové kotlety
- 40gramůMarmeláda rybízová
- 400gramůRajčata
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 40gramůMed včelí
- 60gramůŘeřicha
- 10gramůSůl
- 50gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
41 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Kotlety naklepeme, po okrajích trochu nařízneme (aby se nekroutily), osolíme a vložíme do misky. Med smícháme s olejem, citronovou šťávou a zalijeme kotlety v misce. Trochu promícháme, necháme marinovat 3 hodiny.
- 2Kotlety ogrilujeme z obou stran, potřeme rybízovou marmeládou, upravíme na talíře, doplníme plátky rajčat a posypeme posekanou řeřichou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.