Skopové maso na roštu

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůSlanina vepřová
    • 750gramůSkopový hřbet
    • 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Vápník
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso vykostíme a nakrájíme na plátky. V případě, že jsou plátky větší, rozpůlíme je. Maso lehce naklepeme, osolíme a navlékneme na jehlici střídavě se stejně velkými plátky slaniny. Navléknuté maso zploštíme a opékáme na roštu z každé strany 3 minuty. Maso lze upéci také na rožni.
  • 2
    Jako přílohu podáváme chléb nebo rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.