Skopové maso s kroupami

80 min.
Evropa

Ingredience

    • 100gramůSádlo škvařené
    • 250gramůJečné kroupy
    • 1lžíceSůl
    • 6decilitrůVoda pitná
    • 800gramůSkopová plec
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
949 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
72 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
5 g
Vápník
36 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso nakrájíme na menší kostky, dáme je na rozehřáté sádlo, osolíme, zalijeme 6 dl teplé vody a dusíme 15 minut.
  • 2
    V druhém hrnci si uvaříme ve slané vodě kroupy. Uvařené kroupy slijeme a přidáme k masu a spolu dusíme do doby, až bude maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.