Skopové maso se strakatými fazolemi

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
803 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
55 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené strakaté fazole propláchneme a povaříme 20 minut a znovu scedíme. Takto povařené fazole podlijeme teplou vodou a přidáme omyté skopové maso, pokrájené na malé kousky. Ještě přidáme 1 lžíci mleté papriky, drobně pokrájenou orestovanou cibuli a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou fazole s masem uvařené, dochutíme solí a podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.