Skopové maso se strakatými fazolemi
90 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůFazole černé
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžíceSůl
- 500gramůSkopová plec
- 1decilitrOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
803 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
55 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Den předem namočené strakaté fazole propláchneme a povaříme 20 minut a znovu scedíme. Takto povařené fazole podlijeme teplou vodou a přidáme omyté skopové maso, pokrájené na malé kousky. Ještě přidáme 1 lžíci mleté papriky, drobně pokrájenou orestovanou cibuli a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou fazole s masem uvařené, dochutíme solí a podáváme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.