Skopové maso se zelím
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůSlanina vepřová
- 0,5kilogramSkopové maso přední
- 0,5kilogramZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso zalijeme do roviny vodou, osolíme a vaříme.
- 2K poloměkkému masu přidáme zelí rozkrojené na čtvrtky. Během vaření přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a slaninu.
- 3Před koncem varu přidáme do pokrmu jíšku připravenou se sádla a mouky. Šťávu zapražíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.