Skopové maso v zelí
115 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 40gramůOlej stolní
- 2kusyRajčata
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 500gramůZelí hlávkové bílé
- 500gramůSkopová plec
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme odblaněné, na kostky nakrájené maso a osmažíme. Odstavíme z ohně, vmícháme mletou papriku, sůl, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.
- 2Když je maso téměř měkké, přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, očištěné, na nudličky nakrájené papriky a zelí. Vše dodusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.