Skopové maso zadělávané s karotkou

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
47 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme k ní maso, osolíme, osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. Poté šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme a opět podlijeme. K masu přidáme karotku rozkrájenou na kostky nebo nudličky, dle potřeby osolíme, přikryjeme a necháme dodusit.
  • 3
    Pokrm podáváme velmi horký a na vyhřátých talířích.
  • 4
    Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.