Skopové na cibuli
80 min.
Ingredience
- 1kilogramCibule
- 12kusůRajčata
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžíceSůl
- 2decilitryVoda pitná
- 800gramůSkopové výsekové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.
- 2Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.
- 3Podáváme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.