Skopové na cibuli

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.
  • 2
    Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.
  • 3
    Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.