Skopové na kmíně
105 min.
Ingredience
- 750gramůSkopové maso přední
- 150gramůCibule
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůKmín drcený
- 6decilitrůVývar z hovězích kostí
- 5gramůSůl
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
44 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
618 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle, vložíme maso, kmín a trochu osmahneme. Zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme studeným vývarem, osolíme a pod pokličkou dusíme.
- 2Maso vyndáme, šťávu scedíme, zjemníme máslem, dáme maso zpět.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.