Skopový špíz v alobalu

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
499 mg
Cukr
138 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry.
  • 2
    Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou.
  • 3
    Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet.
  • 4
    Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.