Skopový špíz v alobalu
45 min.
Ingredience
- 250gramůSkopové maso přední
- 50gramůKlobása - Čabajka
- 200gramůJátra jehněčí
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceOlej olivový
- 2lžícePaprika mletá sladká
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
499 mg
Cukr
138 mg
Postup přípravy
- 1Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry.
- 2Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou.
- 3Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet.
- 4Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.