Skořicový brioškový chléb
185 min.
Ingredience
- 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůSkořice mletá
- 20gramůMuškátový oříšek
- 210mililitrůVoda pitná
- 40gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
8 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme vodou a rozpuštěným máslem, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku, skořici a muškátový oříšek, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.