Sladká bramborová placka

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme, ještě horké scedíme a rozmačkáme, vložíme do mísy. V rendlíku na lžíci másla zpěníme cibuli, promícháme s bramborami a přidáme vejce, nastrouhaný sýr, v mléce namočené kostičky rohlíku, lžíci skořice, cukr a zbytek rozpuštěného másla. Zpracujeme na těsto, které rozložíme do olejem vymazaného pekáče.
  • 2
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 minut a ještě horké bohatě posypeme skořicovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.