Sladká polévka z podmáslí

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
9 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme hrozinky a necháme je v sítu okapat. Vlašské ořechy pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Do hrnce s podmáslím vložíme nadrobno pokrájený chleba, necháme ho namočený asi 30 minut. Potom podmáslí i s chlebem a 2 špetkami soli krátce povaříme, až se chleba rozvaří. Směs rozšleháme ručním tyčovým mixerem. Přidáme cukr, hrozinky, ořechy, promícháme, případně polévku přihřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.