Sladká rýže s ovocem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přepranou rýži vysypeme do hrnce, zalijeme vodou, přivedeme k varu, povaříme do poloměkka, vysypeme cukr, vanilkový cukr, vylijeme mléko a za občasného míchaní vaříme až bude rýže měkká.
  • 2
    Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, dáme je na pánev s zahřátým máslem a podusíme doměkka nakonec přisypeme skořicový cukr, zamícháme a jablka vysypeme do rýže, promícháme a porcujeme na talíře.
  • 3
    Na dno talíře naskládáme na tenké plátky nakrájené broskve, posypeme grankem, naběračkou položíme rýži, na vrch naskládáme ovoce, zakapeme čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.