Sladké briošky s broskvemi na grilu

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
41 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Gril rozehřejeme na střední teplotu.
  • 2
    Broskve rozpůlíme a na grilovací plochu je rozložíme řeznou stranou dolů. Pokapeme je medem a trochou másla a grilujeme dozlatova cca 5-6min.
  • 3
    Mezitím smícháme vejce s cukrem, vínem, skořicí a citronovou šťávou a do vzniklé směsi namočíme briošky. Když nasáknou, rozpustíme v pánvi zbytek másla a briošky dokřupava po obou stranách osmažíme.
  • 4
    Na každou z nich položíme dvě půlky broskví, přelijeme šťávou, dozdobíme lžící zakysané smetany a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.