Sladké indické čatní

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Kousek zázvoru očistíme a nastrouháme. Rajčata a zázvor necháme vařit v menším hrnci, dokud nezměknou. Následně je odložíme a počkáme, dokud nevychladnou. Celou směs poté propasírujeme přes kovové síto.
  • 2
    Směs necháme opět chvíli vařit. V případě potřeby můžeme zalít trochou vody. Okořeníme chilli, masalou, fenyklem, trochou cukru, kmínem a přidáme špetku soli. Necháme vařit, dokud nemá čatní hustou konzistenci. Po vychladnutí na pokojovou teplotu můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.