Sladké ovoce s vanilkovým jogurtem
25 min.
Ingredience
- 60gramůMed včelí
- 40mililitrůVíno jablečné
- 5gramůSkořice mletá
- 1kusMango
- 1kusAnanas
- 2kusyHrušky
- 200gramůJogurt nízkotučný
- 1kusVanilkový lusk
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
6 g
Cukr
59 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme troubu na 200 °C. 2 lžíce medu smícháme s jablečnou šťávou a kořením. Mango vypeckujeme.
- 2Plech vyložíme alobalem a poklademe plátky hrušek, manga, jablka a ananasu. Ovoce potřeme medovou směsí. Pečeme cca 10 minut. Jednou obrátíme.
- 3Smícháme jogurt, zrníčka z vanilky, zbytek medu a dobře zamícháme. Ovoce podáváme teplé s jogurtovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.