Sladké ovoce s vanilkovým jogurtem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
6 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme troubu na 200 °C. 2 lžíce medu smícháme s jablečnou šťávou a kořením. Mango vypeckujeme.
  • 2
    Plech vyložíme alobalem a poklademe plátky hrušek, manga, jablka a ananasu. Ovoce potřeme medovou směsí. Pečeme cca 10 minut. Jednou obrátíme.
  • 3
    Smícháme jogurt, zrníčka z vanilky, zbytek medu a dobře zamícháme. Ovoce podáváme teplé s jogurtovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.