Sladké rýžové svitky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
32 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
4 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme rýži podle návodu. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, vložíme je do hrnce s trochou vody a cukrem a doměkka podusíme.
  • 2
    Smícháme mouku, žloutek, mléko a vanilkový cukr. Z bílků ušleháme sníh a přidáme špetku soli.
  • 3
    Promícháme rýži s mléčnou směsí, opatrně vmícháme sníh.
  • 4
    Na pánvi zahřejeme olej a opečeme na něm po obou stranách rýžové svitky.
  • 5
    Podáváme s jablečným kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.