Slané lívance z ovesných vloček

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
28 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky zalijeme 1/4l vařícího mléka a necháme je nabobtnat.
  • 2
    Potom přidáme sůl, ve zbylém mléce rozkvedlané žloutky, mouku s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.
  • 3
    Lívance pečeme obvyklým způsobem.
  • 4
    Podáváme jako přílohu ke špenátu nebo zelenině a jako oblohu k pečenému bílému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.