Slanečci v marinádě

30 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
69 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
850 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky z uvařených vajec utřeme s olejem přidávaným po kapkách, s 1 lžící hořčice a s trochou vody svařené s mlékem a octem.
  • 2
    Slanečky vymáčíme ve studené vodě, rozpůlíme, očistíme, vykostíme a zbavíme kůže. Jednu stranu každé poloviny slanečka potřeme zbylou hořčicí a posypeme oloupanou, nasekanou cibulí. Maso svineme a upevníme párátky.
  • 3
    Slanečky zalijeme připravenou marinádou a necháme 2-3 dny proležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.