Slanečci v marinádě
30 min.
Ingredience
- 800gramůSlaneček
- 2lžíceHořčice
- 2kusyCibule
- 4kusyVejce slepičí
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 100mililitrůMléko polotučné
- 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
69 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
850 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Žloutky z uvařených vajec utřeme s olejem přidávaným po kapkách, s 1 lžící hořčice a s trochou vody svařené s mlékem a octem.
- 2Slanečky vymáčíme ve studené vodě, rozpůlíme, očistíme, vykostíme a zbavíme kůže. Jednu stranu každé poloviny slanečka potřeme zbylou hořčicí a posypeme oloupanou, nasekanou cibulí. Maso svineme a upevníme párátky.
- 3Slanečky zalijeme připravenou marinádou a necháme 2-3 dny proležet v chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.