Slaneček v jogurtu

310 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
27 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky vložíme do misky, přilijeme minerální vodu, aby byly ryby ponořeny, a necháme přes noc odstát. Poté ryby vyjmeme o nakrájíme na kousky velikosti sousta, vložíme do misky a přelijeme novou minerální vodou. Necháme další 4 hodiny odstát, vodu mezitím několikrát vyměníme. Do misky dáme jogurt, přidáme zakysanou smetanu a dobře promícháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a jablko, ochutíme cukrem a solí a promícháme. Nakonec přidáme bobkový list. Sledě scedíme, necháme okapat a osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a přidáme do mísy s jogurtovou omáčkou, promícháme a necháme minimálně 24 hodin proležet v chladničce. Pak rozdělíme rybí směs na talíře, posypeme nadrobno nakrájeným koprem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.