Slanečkové filé v oleji

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
531 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky vykucháme, očistíme, stáhneme z kůže, omyjeme a vykostíme. Namočíme je do mléka zředěného 1:1 vodou nejméně na 12 hodin.
  • 2
    Slanečky vyjmeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli krátce spaříme vroucí vodou s kořením, nakrájíme na kolečka a střídavě se slanečky vrstvíme do čisté sklenice.
  • 3
    Vše zalijeme olejem a necháme 12 hodin proležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.