Slanečkové filé v oleji
20 min.
Ingredience
- 500gramůSlaneček
- 100gramůCibule
- 10kusůPepř černý celý
- 10kusůNové koření celé
- 2kusyBobkový list
- 100gramůOlej rostlinný
- 500mililitrůMléko plnotučné
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
531 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Slanečky vykucháme, očistíme, stáhneme z kůže, omyjeme a vykostíme. Namočíme je do mléka zředěného 1:1 vodou nejméně na 12 hodin.
- 2Slanečky vyjmeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli krátce spaříme vroucí vodou s kořením, nakrájíme na kolečka a střídavě se slanečky vrstvíme do čisté sklenice.
- 3Vše zalijeme olejem a necháme 12 hodin proležet v chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.