Slanečkové věžičky

60 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky den předem vykucháme a dáme přes noc vymáčet. Druhý den je stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupeme a uvaříme velké brambory a mrkve, vařené brambory nakrájíme na kostky a mrkev na silnější plátky. Na kostky pak nakrájíme připravené slanečky a oloupaná, jádřinců zbavená jablka a malé cibule na kolečka.
  • 3
    Na kostku bramboru postupně klademe mrkev, slanečka, jablko a kolečko cibule a spíchneme párátkem. Podáváme jako chuťovku polité zakysanou smetanou smíchanou s nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.