Slaninový chléb s dýňovým semínkem

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 350gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 150gramůMouka pšeničná celozrnná
    • 100gramůAnglická slanina
    • 60gramůDýňová semínka
    • 20mililitrůOlej olivový
    • 300mililitrůVoda pitná
    • 20gramůCukr krupice
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu a olej, nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, sůl, cukr, dýňová semínka. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přidáme sušené droždí a nastavíme program na celozrnný chléb. Slaninu nakrájenou na kostičky opečeme na pánvi, po zaznění signálu přidáme k těstu a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.