Slaninový chléb s dýňovým semínkem
205 min.
Ingredience
- 350gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůMouka pšeničná celozrnná
- 100gramůAnglická slanina
- 60gramůDýňová semínka
- 20mililitrůOlej olivový
- 300mililitrůVoda pitná
- 20gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a olej, nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, sůl, cukr, dýňová semínka. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přidáme sušené droždí a nastavíme program na celozrnný chléb. Slaninu nakrájenou na kostičky opečeme na pánvi, po zaznění signálu přidáme k těstu a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.