Slaninový sendvič

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
40 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřáté pánvi opečeme plátky slaniny po obou stranách a vyjmeme je na papírovou utěrku. Do pánve vložíme krajíčky toastového chleba a opečeme je po obou stranách dozlatova. Potom všechny krajíčky potřeme máslem.
  • 2
    Poté 4 krajíce potřeme ještě majonézou, obložíme omytými listy salátu, plátky opečené slaniny, znovu salátem a nakonec omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty, která opepříme. Přiklopíme zbylými krajíčky chleba.
  • 3
    Sendviče rozkrojíme na trojúhelníky, sepneme párátky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.