Slaný žemlový trhanec
20 min.

Ingredience
- 4kusyRohlíky bílé
- 3kusyVejce slepičí
- 150gramůDrůbeží šunka Piknik
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,38litrMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
670 mg
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme na plátky, dáme do mísy a přelijeme vlažným mlékem. Po chvíli přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků smíchaný se žloutky. Vše jen zlehka promícháme.
- 2Trhanec pečeme na tuku na pánvi jako omelety, před pečením povrch trhance posypeme ještě nadrobno nakrájeným salámem.
- 3Po obrácení placku natrháme vidličkou na kousky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.