Slávky na víně

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
32 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
389 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nasekáme na drobné kousky a podusíme na másle. Přidáme nasekanou petržel. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, vínem a citronovou šťávou. Poté přidáme slávky. Vše smažíme tak dlouho, dokud se slávky neotevřou.
  • 2
    Poté slávky vyjmeme, z omáčky vyndáme tymián a bobkový list.
  • 3
    Hotové slávky naservírujeme na talíř, přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.