Sleď grilovaný

27 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1200gramůSleď čerstvý
    • 40mililitrůCitronová šťáva
    • 12gramůSůl
    • 120gramůBarbecue omáčka
    • 600gramůSalát okurkový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
220 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané sledě omyjeme i zevnitř, potřeme citronovou šťávou, osolíme. Vložíme do grilovacích kleští na ryby, nemáme-li kleště, použijeme alobalovou grilovací misku. Důležité je, aby ryba zůstala vcelku.
  • 2
    Kleště s rybou položíme na středně rozpálený gril a grilujeme z každé strany aspoň 5 až 6 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.