Sleď grilovaný
27 min.
Ingredience
- 1200gramůSleď čerstvý
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 12gramůSůl
- 120gramůBarbecue omáčka
- 600gramůSalát okurkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
25 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
220 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykuchané sledě omyjeme i zevnitř, potřeme citronovou šťávou, osolíme. Vložíme do grilovacích kleští na ryby, nemáme-li kleště, použijeme alobalovou grilovací misku. Důležité je, aby ryba zůstala vcelku.
- 2Kleště s rybou položíme na středně rozpálený gril a grilujeme z každé strany aspoň 5 až 6 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.