Sledi na paprice

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 90gramůCibule
    • 1lžičkaSůl
    • 75gramůSlanina vepřová
    • 1lžícePaprika mletá sladká
    • 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 25gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 800gramůSleď čerstvý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
766 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté sledě osušíme, mírně osolíme a necháme v chladu odležet.
  • 2
    Ryby obalíme v mouce a opečeme z obou stran na větší části nakrájené slaniny. Na zbylé slanině dozlatova osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme ji ke sleďům. Zaprášíme mletou paprikou, zalijeme smetanou a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.