Sledi na paprice
40 min.
Ingredience
- 90gramůCibule
- 1lžičkaSůl
- 75gramůSlanina vepřová
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 25gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůSleď čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
766 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté sledě osušíme, mírně osolíme a necháme v chladu odležet.
- 2Ryby obalíme v mouce a opečeme z obou stran na větší části nakrájené slaniny. Na zbylé slanině dozlatova osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme ji ke sleďům. Zaprášíme mletou paprikou, zalijeme smetanou a krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.