Šlehačkový sýrový krém
20 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 20gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1špetkaSůl
- 10gramůSolamyl
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 50gramůSýr Moravský bochník 45%
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1061 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
96 g
Sacharidy
14 g
Cukr
268 mg
Vápník
11 g
Postup přípravy
- 1Smetanu, škrobovou moučku a žloutek svaříme.
- 2Po vychladnutí vložíme do šlehače, přidáme nastrouhané sýry a za stálého šlehání postupně přidáváme máslo.
- 3Nakonec do krému lehce zamícháme ušlehanou smetanu
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.