Slepice na paprice I.

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
519 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hlubokém rendlíku zpěníme na másle s olejem cibuli nakrájenou na drobné kostičky, přidáme na nudličky nakrájené maso z uvařené slepice, které jsme vykostili a zbavili kůže, osolíme, přimícháme obě mleté papriky a zalijeme vývarem ze slepice. Přilijeme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, dobře promícháme a provaříme. Nakonec necháme v omáčce prohřát rozšlehanou zakysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.