Slepice po šumavsku

95 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou slepici rozdělíme na porce a osolíme. Dusíme ji na jemně nakrájené cibuli osmažené na části másla s paprikou. Během dušení jen mírně podléváme.
  • 2
    Měkkou slepici vyjmeme, šťávu vydusíme, zalijeme smetanou, provaříme a procedíme. Slepici vložíme zpět do šťávy, přidáme na tuku podušené plátky hub a vše provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.