Slepice s houbovou omáčkou

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slepici očistíme, omyjeme a rozdělíme na porce. Osolíme a podusíme na jemně nakrájené cibuli osmažené na části másla s mletou paprikou. Během dušení mírně podléváme.
  • 2
    Měkkou slepici vyjmeme, šťávu vydusíme, zalijeme smetanou a provaříme. Potom omáčku přecedíme přes jemný cedník.
  • 3
    Slepici vložíme zpět do omáčky, přidáme podušené houby nakrájené na plátky a vše provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.