Slovácká cibulačka
75 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 40gramůChléb konzumní
- 10gramůOlej stolní
- 500mililitrůVoda pitná
- 150gramůHovězí maso přední
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
850 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na kousky.
- 2Ve vývaru z masa povaříme na nudličky nakrájenou cibuli a přidáme vejce.
- 3Do hotové polévky dáme jemně nakrájenou pažitku, kousky masa a na nudličky nakrájený, na oleji osmažený chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.