Slovenská nádivka

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
784 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
27 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekanou cibuli a játra zpěníme na oleji, dáme vychladnout.
  • 2
    Nakrájené rohlíky na malé kousky dáme do mísy.
  • 3
    Vylijeme na ně vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a vše promícháme.
  • 4
    Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany.
  • 5
    Poté necháme vychladnout, vyndáme ze sáčku, nakrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.