Slovenská nádivka
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 600gramůJátra vepřová
- 1špetkaSůl
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 10kusůRohlíky bílé
- 10kusůVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
784 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
27 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nasekanou cibuli a játra zpěníme na oleji, dáme vychladnout.
- 2Nakrájené rohlíky na malé kousky dáme do mísy.
- 3Vylijeme na ně vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a vše promícháme.
- 4Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany.
- 5Poté necháme vychladnout, vyndáme ze sáčku, nakrájíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.