Slovenský guláš
80 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí maso zadní
- 200gramůVepřová plec
- 200gramůSkopová plec
- 250gramůCibule
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 250gramůRajčata
- 80gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na rozpálené, na kostičky nakrájené slanině opečeme na kostky nakrájené maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, nakrájené papriky a omytá, nakrájená rajčata. Vše dusíme doměkka, guláš nezahušťujeme. Šťáva zhoustne jen množstvím zeleniny.
- 2Nakonec guláš osolíme a okořeníme mletou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.