Slunečnicový chléb s klobásou

196 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMouka chlebová
    • 100gramůKlobása Chorizo
    • 30gramůSlunečnice - semena
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
    • 240mililitrůVoda pitná
    • 20mililitrůOlej olivový
    • 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme chlebovou mouku, cukr, sůl a promícháme. Dáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme k těstu slunečnicová semínka, klobásu chorizo nakrájenou na kolečka a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.