Šmakoun po bulharsku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůŠmakoun
- 2lžíceOlej olivový
- 4kusyRajčata
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl mořská
- 100gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
4 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, rajčatový protlak a chvíli podusíme.
- 2Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme okapané sterilované fazolky a šmakoun nakrájený na porce. Vše prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.