Smažená kapusta

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
42 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vejce, mléka a soli připravíme řidší těstíčko, asi jako na kapání.
  • 2
    Očištěnou, omytou kapustu nakrájíme na čtvrtky a povaříme v osolené vodě několik minut. Kapustu vyjmeme, necháme okapat a osušíme v papírové utěrce.
  • 3
    Připravené čtvrtky kapusty obalíme v těstíčku a osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji (nebo na sádle).
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší a rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.