Smažená Mozzarella

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
759 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozzarellu necháme okapat a rozkrojíme ji na 4 plátky. Sýr obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme obalený sýr po obou stranách do zlatova.
  • 3
    Smaženou Mozzarellu upravíme na talíře a obložíme omytými, na plátky nakrájenými rajčaty, ozdobíme lístky čerstvé bazalky.
  • 4
    Podáváme s bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 9. 2015
Smažená Mozzarella
Smažená Mozzarella je chuťově vynikající jídlo. Jen ji příště obalím v trojobalu asi dvakrát, protože mi vytekla nebo ji nebudu dělat na tak tenké plátky. Ale jinak chuťově výborná. Jednoduchý a rychlý recept. Jako přílohu jsem přidala vařené brambory omaštěné máslíčkem a mňamka byla na světě.