Smažená rýže s krevetami a chorizem
28 min.
Ingredience
- 100gramůRýže Basmati
- 85gramůHrášek mražený
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 50gramůKlobása Chorizo
- 1stroužekČesnek
- 3kusyCibulka jarní
- 1kusPaprika červená
- 1lžičkaKoření pěti vůní
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 50gramůKrevety tygří
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme podle návodu na obalu, na poslední minutu přidáme hrášek a slijeme.
- 2Ve woku rozpálíme olej a usmažíme na něm vejce na míchano. Dáme stranou.
- 3Wok vytřeme kuchyňskou utěrkou, a opečeme na něm chorizo nakrájené na plátky, česnek utřený, plátky jarní cibulky a nudličky papriky. Opékáme doměkka. Poté přidáme koření pěti vůní, rýži s hráškem, sójovou omáčku a 5 minut restujeme.
- 4Nakonec přidáme fazolové lusky a vejce s krevetami.
- 5Prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.