Smažená tykev obalovaná
23 min.
Ingredience
- 600gramůTykev
- 1kusVejce slepičí
- 40gramůMouka pšeničná hladká
- 60gramůStrouhanka
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 50mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
23 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Tykev očistíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a osušíme. Plátky obalíme v mouce ve vejci rozšlehaném s trochou mléka a ve strouhance. Tykev smažíme po obou stranách v rozpáleném oleji. Plátky podáváme pokapané rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.