Smažené ančovičky
20 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 600gramůAnčovička - filety
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
70 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
315 mg
Vápník
223 mg
Postup přípravy
- 1Rybičky důkladně omyjeme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme větší množství oleje na smažení.
- 2Po várkách smažíme rybičky několik minut v horkém oleji, dokud nejsou po obou stranách lehce do zlatova.
- 3Děrovanou lžící je vybíráme a klademe na savý kuchyňský papír. Osolíme a opepříme, dáme na servírovací mísu a podáváme na stůl.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.