Smažené ančovičky

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 5gramůSůl
    • 600gramůAnčovička - filety
    • 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 250mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
70 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
315 mg
Vápník
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybičky důkladně omyjeme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme větší množství oleje na smažení.
  • 2
    Po várkách smažíme rybičky několik minut v horkém oleji, dokud nejsou po obou stranách lehce do zlatova.
  • 3
    Děrovanou lžící je vybíráme a klademe na savý kuchyňský papír. Osolíme a opepříme, dáme na servírovací mísu a podáváme na stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.