Smažené bavorské koláčky

50 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
25 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mouky smíchané se solí rozdrobíme máslo a přidáme žloutky, vejce, cukr a droždí rozmíchané v mléce. Vypracujeme těsto.
  • 2
    Z těsta vyválíme plát asi 1/2cm silný a kulatou formičkou vykrajujeme koláčky, které necháme dobře vykynout. Doprostřed každého koláčku uděláme důlek.
  • 3
    Koláčky smažíme na rozpáleném sádle otočené důlkem dolů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.