Smažené bílé myšky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
241 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Změklé máslo dáme do mísy, přisypeme 1 lžíci moučkového cukru, špetku soli a vše utřeme do pěny. Postupně za stálého šlehání přidáme vejce, mléko a mouku s práškem do pečiva.
  • 2
    V pánvi rozpálíme dostatek oleje, na který lžící pokládáme malý vykrojený kopeček těsta a smažíme dozlatova z každé strany.
  • 3
    Horké "myšky" posypeme hustě práškovým cukrem s vanilkou, které jsme smíchali se skořicovým cukrem, a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.