Smažené fazolky
20 min.
Ingredience
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 4kusyRajčata
- 2kusyVejce slepičí
- 50mililitrůSodovka
- 4lžíceNoe pšeničná mouka hladká
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1042 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
106 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Očištěné čerstvé fazolky omyjeme a osušíme.
- 2Z celých vajec, sodovky, hladké mouky a soli umícháme těstíčko, ve kterém fazolky namáčíme a ihned vkládáme do horkého oleje. Smažíme dozlatova.
- 3Usmažené fazolky vyjmeme na papírovou utěrku.
- 4Podáváme obložené kolečky omytých rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.