Smažené fazolové lusky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
56 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé fazolové lusky očistíme, omyjeme a osušíme.
  • 2
    Z vajec, sodovky, hladké mouky a soli umícháme těstíčko jako na kapání a fazolové lusky v něm namáčíme. Vkládáme je na pánev do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.
  • 3
    Usmažené fazolové lusky necháme okapat na papírové utěrce.
  • 4
    Podáváme obložené omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.