Smaženice s opečenými žemlemi
20 min.
Ingredience
- 12kusůVejce slepičí
- 2kusyŽemle tuková
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř bílý
- 10gramůPažitka
- 0,13litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
89 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Žemle nakrájíme na kostičky a na másle je dozlatova opečeme.
- 2Opečené žemle zalijeme rozkvedlanými vejci a za mírného míchání necháme ztuhnout.
- 3Nakonec pokrm posypeme jemně nasekanou pažitkou a bílým pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.