Smažený čerstvý ananas v pivním těstíčku
14 min.
Ingredience
- 1lžičkaMed včelí
- 1kusAnanas
- 1baleníCukr skořicový
- 120mililitrůOlej rostlinný
- Na těstíčko
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůMouka pšeničná hladká
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
34 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
17 mg
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Ananas oloupeme, nakrájíme na plátky, vykrojíme střed a kolečka rozčtvrtíme. Ananas namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji. Usmažený ananas necháme okapat na ubrousku a před podáváním posypeme skořicovým cukrem a pokapeme medem.
- 2Těstíčko připravíme smícháním piva, vajec, mouky a soli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.