Smažený Hermelín v pivním těstíčku

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
223 mg
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky sýru obalíme postupně v hladké mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, obalený sýr v něm z obou stran osmažíme dozlatova a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Smažený Hermelín v pivním těstíčku
Velice dobré jídlo, doporučuji ho vyzkoušet a smažit na menším plamenu, protože mi hermelín trošku vytekl.