Smažený Hermelín v pivním těstíčku
20 min.
Ingredience
- 4plátkySýr Hermelín (Camember, Encián)
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 4lžíceStrouhanka
- 30mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
223 mg
Cukr
624 mg
Postup přípravy
- 1Plátky sýru obalíme postupně v hladké mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, obalený sýr v něm z obou stran osmažíme dozlatova a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Smažený Hermelín v pivním těstíčku
Velice dobré jídlo, doporučuji ho vyzkoušet a smažit na menším plamenu, protože mi hermelín trošku vytekl.